Menu Sluiten

Home

C'est bon, chez TonTon.

TonTon Club, in Amsterdam, is al sinds september 2013 dé arcade plek van Nederland. We bieden retro arcades, bordspellen en een bar en restaurant met Japanse invloed aan. Bij ons kun je genieten van retro arcades, bordspellen en een bar en restaurant met Japanse invloeden. C’est bon, chez TonTon.

Welkom in ons restaurant, gelegen in het hart van West Amsterdam, aan de Westergas – de perfecte hotspot voor degenen die genieten van een levendige omgeving. Bij TonTon Club zijn we trots op onze unieke mix van entertainment en dineren. Onze retro arcades en bordspellen zullen jou en je vrienden urenlang vermaken.

Onze Japanse invloed is zichtbaar in het hele restaurant – van de spellen tot het eten. Onze Aziatische fusion-keuken biedt een verscheidenheid aan gerechten die je maag blij zullen maken. Van gyoza tot burgers, gemaakt met verse ingrediënten om ervoor te zorgen dat elke hap een gedenkwaardige ervaring is.

Combineer jouw maaltijd met een van onze heerlijke cocktails of probeer een van onze verschillende speciaalbieren. We hebben voor elk wat wils, ongeacht jouw voorkeur.

Tijdens de weekenden bieden we een heerlijke lunchkaart met een assortiment aan smakelijke sando’s en snacks. Maak je lunch compleet met een van onze alcoholvrije milkshakes of verfrissende drankjes.

Op warme dagen kun je genieten van je eten en drinken op ons grote terras, terwijl je van de zon geniet en de levendige sfeer in je opneemt. Kom naar ons restaurant voor een onvergetelijke ervaring die je nergens anders in Amsterdam zult vinden.

Klik op deze link om meer te lezen over ons 10-jarig jubileum.

TonTon Club 10-jarig jubileum

WhatsApp
Scan de code