Menu Sluiten

FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt je hond meenemen, mits deze aangelijnd en aan tafel blijft.

Er is een parkeergarage (Q-Park Westergasfabriek) tegenover het park, via deze link kan je een parkeerplaats reserveren.

Nee, de entree is gratis!

Je betaalt voor de spelletjes met onze TonTon tokens. Die kun je kopen aan de bar of aan tafel op je rekening bijbestellen. De tokens kosten €1,- per stuk of €5,- voor 6 tokens. 

Op de arcadekasten staat hoeveel tokens het betreffende spel kost, meestal is dat 1, soms 2 tokens.

De tokens worden niet gerestitueerd, maar zijn wel voor altijd bruikbaar.

Momenteel zijn we van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk onze contactpagina voor de openingstijden.

Geen probleem! Op ons menu staat aangegeven of een gerecht vegetarisch, veganistisch, glutenvrij en/of halal is. Informeer ook altijd even ons personeel, zodat we er rekening mee kunnen houden bij het plaatsen van je bestelling.

Zeker! We hebben verschillende vegetarische en veganistische gerechten op ons menu en ook op de drankkaart hebben we verschillende (homemade) frisdranken en alcoholvrije cocktails. 

Informeer ook altijd even ons personeel, zodat we er rekening mee kunnen houden bij het plaatsen van je bestelling.

In principe hebben we onze eigen desserts (aanrader!), maar met uitzondering doen we het wel. Neem contact met ons op via reserveren@tontonclub.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Aangezien we ons richten op volwassenen, bieden we geen kinderstoelen aan.

Over het algemeen verhuren we onze locatie niet, maar je kunt altijd informeren naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar reserveren@tontonclub.nl. We bespreken de opties graag met je.

WhatsApp
Scan de code