Menu Sluiten

Menu

Menu

ASIAN INSPIRED BISTRO

Diner

Asian-inspired bistro, dat is hoe we onze keuken het best kunnen omschrijven. Denk: classic yakitori, halloumi met kimchi en lekkere burgers. Ook voor de vega(n)s onder ons hebben we flink wat opties. 

Lunch

In het weekend zijn we open voor lunch en serveren we naast burgers ook sando’s. Oftewel: Japanse sandwiches, dik belegd met miso glazed eggplant, chicken katsu, fried oyster mushroom of tomago omelet. 

Drinks

Van een classic Moscow mule tot een daiquiri met dadel-infused rum: dankzij de homemade-infusions van barman Maas smaken onze cocktails net zo lekker als dat ze eruitzien. 

En niet alleen de drank-infusions zijn homemade, we maken onze limonade en ice tea ook zelf. Ideaal voor wie (even) geen alcohol drinkt. Net als onze no booze cocktails trouwens.

Verder op de kaart: mooie natuurwijnen, lekker (speciaal)bier, klassieke mixers, soju, shots… én snacks, zowel voor de grote als de kleine trek. 

Snacks

Ga je voor asian met takoyaki en gyoza? Of heb je toch liever de klassiekers – bitterballen, kaastengels en mini frikandellen – op tafel? Kan je niet kiezen? Onze snack platters zijn het antwoord. 

WhatsApp
Scan de code